GMS Automaterialen in reiniging dieselroetfilter

Grossiersbedrijf GMS Automaterialen is in de regio’s Zaanstreek, Beverwijk, Alkmaar, Schagen, Den Helder, Hoorn en Enkhuizen gestart met een nieuwe dienst voor het reinigen van dieselroetfilters voor personen- en lichte bestelwagens.

In samenwerking met Roetweg.nl, een uitlaat- en katalysatorspecialist, worden merkdealers, universele garagebedrijven en fleetowners geholpen met de problemen rondom verstopte dieselroetfilters. Indien GMS Automaterialen aanvragen krijgt van consumenten, dan stuurt het bedrijf deze verzoeken door naar de dichtstbijzijnde universele garage of merkdealer, waar een samenwerking mee afgesloten is.

Eigenaar Gilbert Groot van GMS startte het nieuwe grossiersbedrijf in april dit jaar in de kop van Noord Holland. GMS is aangesloten bij Group Auto Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.