Gratis iPad verdienen

Autobedrijf Van den Udenhout deelt de komende tijd gratis iPad’s uit aan iedereen die voor 31 december 2010 een nieuwe leaserijder aanbrengt voor de Volkswagen Polo 1.4. Ook de lessee van de Polo ontvangt een tablet.

Bij het zogenaamde ‘Volkswagen-abonnement’ bij de Polo wordt een leasecontract en mantelovereenkomst aangegaan voor de duur van drie jaar. De kosten hiervan zijn € 299 incl. BTW per maand. "In het contract voor de particulier zit echt alles. Denk aan wegenbelasting, verzekering, onderhoud, afschrijving en 0 procent bijtelling. De iPad-actie met de Polo is onze eigen variant op het abonnement van Volkswagen zelf. We hebben sinds de start drie weken geleden al tientallen reacties ontvangen", zegt Jeroen Meijer van het autobedrijf.

Volgens Meijer is het een kwestie van tijd dat social media ook in de autobranche een enorme vlucht zal nemen. "Social media werkt als een olievlek en kan anderen voor je laten werken. Dit zal niet op Hyvesniveau gebeuren, maar wel via Linkedin en Twitter. Van den Udenhout heeft de iPad-actie als pilot via Twitter ingezet, maar er komt zeker een vervolg."

Van den Udenhout opent maandag een nieuwe vestiging in Eindhoven. Zij is onderdeel van Pon en dealer van Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens. Daarnaast exploiteert het de bedrijven Van den Udenhout Rent en Carlux schadeherstel. De activiteiten van Autoponlease worden ook door de dealer aangeboden.

UPDATE
Sinds begin deze maand heeft Van den Udenhout de vestiging in Zaltbommel verkocht aan Volkswagen-dealer De Waal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *