Grossiersgroep Kilinclar naar Brabant

De Rotterdamse grossiersgroep Kilinçlar opent binnenkort haar achtste vestiging. Niet in de regio Groot Rotterdam, waar de groep van oudsher actief is, maar in Breda. Kilinçlar heeft de ambitie om in heel Nederland haar franchiseconcept uit te rollen.

Franchisemanager Ertugrul Yildirim vertelt uitgebreid aan Aftersales Magazine in een interview over de grossiersfranchise. “Over 15 jaar zijn er wellicht meer allochtone dan Nederlandse grossiers. Ik noem dat het bakkerij-effect.” Lees hier het hele verslag >>

De Kilinçlar-groep is mede oprichter van de A1-groep, een samenwerkingsverband van hoofdzakelijk Turkse automaterialengrossiers in Nederland. Inmiddels zet deze groep ruim 27 miljoen euro om. In mei vorig jaar was dat nog een miljoen minder met destijds in totaal tien vestigingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.