Grote brand bij autobedrijf in Helmond

Het in Helmond gevestigde autoreparatiebedrijf Goral Car is vanochtend vroeg in vlammen opgegaan. Het vuur is geblust, over de oorzaak is nog niets bekend.

Het bedrijf aan de Rooseindsestraat voorziet in reparatie en diagnose. Volgens de brandweer kreeg ze omstreeks 04.30 uur een melding. Op dat moment sloegen de vlammen al uit het dak. Het met meerdere bluswagens uitgerukte korps had het vuur omstreeks 07.15 uur onder controle. De eigenaar is vooralsnog niet te bereiken voor commentaar.

Ten tijde van de brand was in of bij het garagebedrijf niemand aanwezig. In verband met de rookontwikkeling stuurde de brandweer een NL-Alert uit om mensen in de buurt te waarschuwen hun ramen en deuren gesloten te houden. (foto Bianca Clerx)

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.