Group Auto kan groei amper bijbenen

Group Auto Nederland maak zo’n snelle groei door dat ze pas op de plaats moet maken met het aansluiten van nieuwe grossiersleden totdat er voldoende teamversterking is. “Onze organisatie moet de groei wel kunnen bijbenen, dus we kiezen voor kwaliteit”, aldus directeur Freek Blekxtoon.

“Door de snelle groei die Group Auto doormaakt, zullen er snel nog meer commerciële medewerkers worden aangetrokken”, zegt Blekxtoon. Hij geeft aan even pas op de plaats te maken met het aansluiten van nieuwe grossiersleden totdat de versterking er is. “We zoeken nog minimaal twee nieuwe medewerkers voor de marketing en verkoop.”

Onlangs sloten zich twaalf nieuwe grossiers aan bij Group Auto. Het ledental staat nu op veertig. Dit jaar moeten daar nog zo’n tien bij. Blekxtoon: “Met het klantencongres morgen voor de boeg, hebben we als team genoeg werk om de bestaande leden de juiste ondersteuning te geven.” Bovendien zal het bedrijf komende weken diverse nieuwe concepten lanceren, waardoor er nog meer groei wordt voorzien.

Teamuitbreiding Carxpert

Robert Horsman is inmiddels aangetrokken door Group Auto om de Carxpert-formule extra te gaan ondersteunen. “Door de forse toename van nieuwe grossiers bij Group Auto, neemt de werving van formuledeelnemers snel toe, reden tot uitbreiding van het Carxpert-team”, verklaart Blekxtoon.

Robert Horsman zal als accountmanager mede de groei van het netwerk van Carxpert gaan ondersteunen. Hij komt van AD Benelux, waar hij de laatste vijf jaar in de buitendienst verantwoordelijk was voor verkoop en promotie van het AD tool-programma. Daarvoor werkte hij bij Group Auto-grossier Novatech.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.