Group Auto-netwerk uitgebreid

Drie grossiers uit het netwerk van Group Auto Nederland, melden onafhankelijk van elkaar de nodige uitbreiding van hun activiteiten. Huva uit Bladel en Eersel, opent een derde vestiging in Heeze.

“In de regio Heeze zijn relatief veel universele garages gevestigd. We waren er al actief vanuit Bladel, maar nu kunnen we vanuit de nieuwe locatie ons klanten nog slagvaardiger bedienen”, legt eigenaar Ard van Uythoven uit.

Bij Agron in Geleen en Kerp Heerlen meldt eigenaar Peter-Paul van Cleef, dat de vestiging in Heerlen een belangrijke uitbreiding heeft ondergaan. “Tot nu toe waren we in deze regio hoofdzakelijk actief met onderdelen voor de truck- en trailersector. Maar we kregen van universele garages steeds meer vraag naar onderdelen voor personenauto’s. Vandaar dat de vestiging fors hebben uitgebreid om aan die vraag te voldoen.”

Behalve deze twee uitbreidingen, heeft Besbo uit Den Bosch de activiteiten van Raydo Automaterialen in Den Bosch overgenomen. De Turkse grossiersgroep Merci Automaterialen nam onlangs nog de Amsterdamse vestiging van Raydo over.

“De crisis gaat ons natuurlijk niet voorbij, maar ik ben blij dat onze leden actief blijven opereren en initiatieven nemen om de groeimogelijkheden die er zijn op te pakken”, stelt Freek Blekxtoon, directeur van Group Auto Nederland.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.