H2 neemt Brink trekhaken over

Investeerder H2 Equity Partners heeft trekhakenfabrikant Brink in Staphorst overgenomen. Brink was voorheen onderdeel van Thule maar werd vorig jaar zelfstandig. H2 is geen onbekende binnen de Nederlandse autobranche. In 2013 verkocht het Sator aan LKQ en was het aandeelhouder van Pouw.

Gerrit de Graaf, algemeen directeur van Brink Groep: “We zijn blij met deze belangrijke stap in de geschiedenis van de Brink Groep. H2 is een vooraanstaande Europese investeringsmaatschappij met een hands-on mentaliteit die goed aansluit bij onze ambitie en de richting van het bedrijf. “

Brink ontwikkelt, produceert en verkoopt vaste, afneembare en wegklapbare trekhaaksystemen. Brink heeft ongeveer 600 medewerkers in zeven landen en vijf productielocaties in Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Brink Groep is een spin-off van de trekhaakdivisie van Thule Group. Het bedrijf wil uitbreiden en haar rol in de Europese trekhaakmarkt versterken door middel van een focus op innovatie, marketing en productontwikkeling. H2 zal het bedrijf te ondersteunen in haar verdere ontwikkeling en groei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.