Halfords veilt deel boedel

De failliete winkelketen van onder meer auto-artikelen en fietsen, Halfords, gaat opnieuw een groot deel van de boedel veilen. Dat gebeurt online vanaf woensdag 7 januari. De veiling is onder auspiciën van veilinghuis BVA Auctions.

Halfords Nederland bestond uit ruim 130 vestigingen in Nederland en handelde onder de namen Halfords, Halfords Nederland, Halfords Superstore, Halgros, Bike World en Halfords Op=Op Shop. Halfords ging in oktober failliet. Curatoren hadden goede hoop op een doorstart van de 530 man personeel tellende winkelketen, maar haalden uiteindelijk bakzeil. Bestaande franchisenemers hebben inmiddels 17 winkels overgenomen en onderhandelen nog met 14 andere winkels over een doorstart.

De veiling betreft de boedel van elf vestigingen in Den Haag, Rotterdam (2) , Weert, IJmuiden, Veenendaal, Baarn, Helmond, Houten, Maastricht en Zevenaar. De winkels van Halfords in Amsterdam, Veenendaal, Zwijndrecht en Zaandam houden een faillissementverkoop voor publiek op locatie van 8 tot en met 10 januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.