Halve finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend

De tien halve finalisten van de Bovag-verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2012-2013 zijn bekend. Ruim 7.000 klanten van onafhankelijke autobedrijven hebben de afgelopen maanden negen bedrijven gekozen. De tiende halve finalist is verkozen door collega-ondernemers.

Autobedrijf Brauckmann in Oostrum-Venray, Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold, Autobedrijf Alewijn Ott in Alkmaar, Hommel Occasions in Etten-Leur, Vakgarage Anne Knol in Scharnegoutum en Garage Van Altena in Hilversum dingen mee naar de prijs. Ook Autobedrijf Ben de Rooy in Sint Philipsland, Autobedrijf Boekema in Ureterp, Autobedrijf Klop in Lunteren kunnen winnen. Mooren Auto in Roelofarendsveen staat via de toegekende wildcard in de halve finale.

De klanten hebben via de Bovag-reviewtool Klantenvertellen hun favoriete bedrijf gemiddeld het waarderingscijfer 9,3 geven. Bertho Eckhardt, voorzitter Bovag Onafhankelijke Autobedrijven: “Een 9,3 als gemiddelde voor de tien halve finalisten is echt een heel hoog cijfer. Als je zulke hoge cijfers weet te halen, dan weet je blijkbaar heel goed hoe je optimaal moet inspelen op de wensen en eisen van de klant.”

De gelukkigen strijden op 2 oktober tijdens het jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven om de eerste plaats.

Bosch Car Service Kleverlaan uit Limmen won in 2010. Vorig jaar won Autopunt Van Herpen de Bovag-verkiezing. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.