Stiba, de brancheorganisatie en belangenbehartiger van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven, heeft op 8 mei Robert van Notten als voorzitter gekozen om haar slagkracht en onderhandelingspositie verder vergroten.

Van Notten: “Ik draai sinds oktober 2011 mee binnen Stiba en heb dus al kennis kunnen maken met enkele leden en met de onderwerpen die er in de branche en op bestuurlijk niveau spelen. Van belang is het opbouwen en in stand houden van een goede relatie met de andere brancheorganisaties binnen de automotive branche. Ik heb inmiddels met deze organisaties kennis gemaakt en kijk er naar uit gezamenlijke doelstellingen te realiseren.”

Van Notten is jurist bedrijfsrecht en sinds 2006 directeur van de Stichting Duurzaam Verpakkingsglas. Naast zijn commerciële functies is hij sinds 1999 steeds verder betrokken geraakt bij de onderhandelingen over wet- en regelgeving op het gebied van milieu. Daarnaast vervult hij meerdere bestuurs- en voorzittersfuncties binnen het bedrijfsleven en de sportwereld.

Stiba wil het hergebruik van onderdelen nog beter toegankelijker maken en zal ook naar blijvende optimalisatie streven van daadwerkelijke recycling van alle materialen die in voertuigen worden gebruikt.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties