Hanneke Hoogweg nieuwe directeur RDC

Hanneke Hoogweg is per 1 september de nieuwe directeur van automotive dataspecialist RDC. Zij neemt het stokje over van Oscar Beumer, die sinds november als directeur ad interim aan RDC verbonden was.

Vanaf 1999 was Hanneke Hoogweg in leidinggevende functies werkzaam bij verschillende organisatieonderdelen van KPN. Ze heeft daardoor ruime ervaring met werken op het snijvlak van klanten, techneuten en systemen. RDC is sinds april voor 100 procent in handen van Bovemij. René Leander, directievoorzitter van Bovemij: “We zijn erg blij dat Hanneke voor ons gekozen heeft. Volgens ons is zij de juiste vrouw op de juiste plek. Ze heeft kennis van zaken, veel ervaring en ze vult ons team goed aan.” Hanneke Hoogweg: “Ik heb ontzettend veel zin om bij RDC aan de slag te gaan. Zin om samen met de mensen binnen zowel RDC als Bovemij onze klanten nog succesvoller te maken door innovatieve en betrouwbare ict- en datadiensten te leveren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters