Hans Bresser strategiedirecteur Bovag

Hans Bresser is per 1 juli 2018 benoemd tot directeur Strategie en Innovatie van Bovag. De organisatie zegt meer prioriteit te willen geven aan haar eigen strategische ontwikkeling en aan innovaties in de sector.

hans-bresserIn zijn nieuwe functie blijft Bresser ook verantwoordelijk voor de strategie van alle afdelingen binnen Bovag. Bresser fungeerde de afgelopen vijftien jaar als branchemanager van de afdeling Autodealers en als manager Strategie & Innovatie. In die laatste rol was hij als teamleider eveneens verantwoordelijk voor alle branchemanagers binnen Bovag, de afdeling Ledenadvies en de buitendienst.

Crossyn

Algemeen directeur Peter Niesink: “Met deze benoeming krijgt Hans de waardering en de erkenning voor zijn belangrijke werk. Hans is de bedenker van vele succesvolle strategische programma’s voor leden van Bovag. Hij heeft mede aan de wieg gestaan van viaBovag.nl en de activiteiten met start-ups en nieuwe activiteiten, waaronder de deelneming in Crossyn en 100% Onderhouden.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †