Heijl Automotive wordt Bosch First Supplier

Automaterialengrossier Heijl Automotive, gevestigd in Beek en Donk, Schijndel, ‘s-Hertogenbosch, Uden en Oss, is per direct Bosch First Supplier geworden. Heijl voorziet hiermee in de vraag naar Bosch onderdelen bij autobedrijven in de Brabantse regio. Met deze ontwikkeling is Heijl nog completer geworden als leverancier aan de autobranche, inclusief een uitstekende service en een groot assortiment A-merken.

De titel Bosch First Supplier is voor een beperkt aantal automaterialengrossiers weggelegd. Bosch First Suppliers voeren zowel in producten, equipment en services Bosch. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de uitrol en ondersteuning van de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, Bosch Injectiesystemen en Autocrew. Heijl breidt de ondersteuning van garageconcepten dan ook uit met deze drie concepten. Fabrikant Bosch heeft in Heijl een ideale partner gevonden in de regio Brabant, waar de grossier sinds 1978 autobedrijven voorziet van de dagelijkse behoefte aan onderdelen.

“We zijn erg blij met deze ontwikkeling. Het is een mooie aanvulling voor ons uitgebreide assortiment”, aldus directeur Fedor Heijl van Heijl Automotive. De combinatie met Bosch is dan ook een waardevolle; Bosch diagnoseapparatuur is gekoppeld aan de Heijl Business Site, waardoor diagnose, technische data van Autotools en de kentekendatabase tegelijkertijd inzetbaar zijn.

Heijl Automotive is één van de totaalleveranciers binnen het netwerk van Sator. Daarmee levert Heijl niet alleen een breed en divers assortiment onderdelen en gereedschappen, maar ondersteunt hij zijn klanten ook met trainingen, technische kennis en commerciële garageconcepten.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1846 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *