Heiwegen Consultancy ook in Belgie

Heiwegen Consultancy, HRM-partner voor de automotive branche, is na twintig jaar in de Nederlandse markt actief te zijn uitgebreid naar België. De 52-jarige Baudouin Claeskens zal voor het op te richten Heiwegen Consultancy Belgium de markt bij onze zuiderburen gaan bewerken.

Baudouin Claeskens over zijn aanstelling: “Ik kijk ernaar uit om Heiwegen Consultancy Belgium de zelfde troeven te geven en op korte termijn een gelijkwaardige positie in de Belgische markt te bereiken. Anderzijds weet ik dat de start van onze activiteiten in een moeilijke periode valt voor de branche, maar ik ben er zeker van dat de kwaliteiten van het concept het verschil zullen maken.”

“Claeskens heeft voor DAF Trucks in België, Tjechië en Slovakije en Eindhoven op de internationale afdeling gewerkt. Verder heeft hij ook voor Scania in Nederland, België en voor het hoofdkantoor in Zweden zijn activiteiten ontplooid”, aldus Perry Van Gerwen van het consultancybedrijf.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.