Hella: elektronicakennis aftermarket op niveau

De elektronicakennis van de Nederlandse aftermarket is op behoorlijk hoog niveau. Dat concludeert Hella uit een zelf georganiseerde kennistest van twaalf vragen onder ruim 600 deelnemers.

“Een kleine 70 procent van de deelnemers heeft negen of meer vragen juist beantwoord. Toch zien wij dat deelnemers bij moeilijkere vragen een steuntje in de rug zouden kunnen gebruiken. Van hen haakte namelijk 31 procent af na deze vragen”, aldus Hella. De vragen waar de ondervraagden het meeste moeite mee hadden betroffen de MAP-sensor en de ABS-wielsnelheidssensor.

Doel van de campagne is de garagist er op te wijzen dat elektronicaproblemen aan voertuigen vaak gemakkelijk door hen zelf verholpen kunnen worden. Twintig deelnemers hadden alle vragen goed beantwoord.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.