Hella wint Volkswagen-award

Hella heeft de Volkswagen Group Award 2012 ontvangen voor haar innovaties en ontwikkelingsexpertise in verlichtingstechnologie. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste toeleveranciers van het concern.

De verlichtingsspecialist werd tijdens de uitreiking van de prijs extra geroemd vanwege de ontwikkeling en productie van de Dynamic Light Assist-functie (DLA). Dit systeem zorgt voor een flexibele en optimale wegverlichting en vergroot de veiligheid. De Touareg was het eerste model van Volkswagen dat met dit systeem werd uitgerust. Inmiddels wordt DLA ook toegepast op de nieuwe Tiguan.

Hella won eerder dit jaar ook al een award. De Group Auto-grossiers vonden het bedrijf toen de Leverancier van het Jaar, zowel in de categorie Algemeen als Technische Support. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.