Pro Lease is op 1 juli in Den Bosch met de franchiseformule Cars en Joy gestart. Aan de Afrikalaan worden ex-leaseauto’s aan consumenten verkocht. In het gekozen concept staat een grote buitenpresentatie centraal. De huidige kantoorruimte wordt omgebouwd tot lounge.

Jurgen Otten, directeur van Pro Lease: “Om de particuliere of kleinzakelijke eindgebruiker niet alleen op basis van puur de prijs te overtuigen, hebben we besloten om ons aan te sluiten bij Cars en Joy. Voor ons geen glimmend ex-dealerpand, maar een sfeervolle ambiance waar je ook voor je lol even een kop koffie drinkt. We maken daar geen onderscheid tussen onze leaseklanten en onze Cars en Joy-klanten.”

Volgens Michel van Roon, mede-oprichter van Cars en Joy, is er een verschuiving gaande naar online verkoop. “Daar zijn onze bedrijfsprocessen dan ook op aangepast. Klanten die interesse tonen en bijvoorbeeld een proefritafspraak maken, worden in de lounge ontvangen. De auto’s staan dan al overdekt en in de winter verwarmd klaar. Dat kun je realiseren met een showroom, maar dat drijft de kosten op. Kosten die de hedendaagse consument niet altijd meer wil dragen. Door een aantrekkelijke lounge te creëren voor de klanten, ervaart deze dat hij centraal staat, maar dat we daarbij geen onnodige kosten maken.”

De officiële opening van de nieuwe vestiging is in september.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties