Henri van Hout directeur Elgersma

Met de aanstelling van Henri van Hout als directeur is het management van Elgersma weer compleet. Henri van Hout is afkomstig van ANWB-dochter Logicx, dat actief is op het gebied van transport, berging en vervangend vervoer in de voertuighulpverlening.

“Bij Logicx heb ik bijna negen jaar in twee verschillende functies gewerkt. Net als Logicx opereert Elgersma op het snijvlak tussen automotive en logistiek. Daar ligt ook mijn hart. De logistieke distributieketen is anders, maar verder heeft Elgersma dezelfde pragmatische aanpak en ondernemersgeest. Dat is prettig werken.”

Als directeur van Elgersma gaat Henri van Hout verder vorm geven aan de full-service dienstverlening voor het merkgebonden automotive kanaal. De ontwikkelingen in het automotive kanaal volgen elkaar snel op met een toenemende behoefte aan flexibiliteit. “Daarvoor zullen we nog meer dan voorheen de focus leggen op E-commerce en het verder verfijnen van onze logistieke processen”, vervolgt Van Hout. “Elgersma heeft als full-service leverancier een uitstekende naam binnen de branche en kan met een veelzijdig assortiment behendig inspelen op de veranderende marktomstandigheden. Ik ben ervan overtuigd dat we die sterke positie gezamenlijk verder kunnen uitbouwen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *