Hogere restwaarde met Total Care

Mazda introduceert vanaf deze week een gratis programma waarmee de dealer de restwaarde van de auto van de klant zo hoog mogelijk houdt. Met de ‘Total Care Service’ krijgt de klant een restwaardemeter per auto op een persoonlijke internetpagina van Mazda.

De Mazda-dealer organiseert zo nu en dan ook zogenaamde Krasjesdagen, waarop de klant alle oppervlaktekrasjes van zijn of haar auto kan laten wegwerken tegen een van te voren vastgestelde prijs. Door kleine schades aan de auto snel te herstellen behoudt deze zijn waarde. Ook zal de dealer specifieke klanttrainingen organiseren en conditiechecks aan de auto uitvoeren.

Naast de een restwaardemeter staan op de persoonlijke webpagina Mijnmazda.nl ook veel tips, trucs en services om de auto zo jong mogelijk en technisch gezond te houden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.