Huijgen overgenomen door Avenu

Autobedrijf Huijgen in Lelystad en Dronten is met terugwerkende kracht sinds 1 janauri 2012 overgenomen door Avenu Autogroep. Huijgen is dealer voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en servicepartner voor Audi. De naam zal in de komende maanden worden vervangen door die van Avenu.

Voor Paul Vedder, directeur van Avenu Autogroep, is deze uitbreiding een belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf. “Met de vestigingen in Lelystad en Dronten zijn wij nu vertegenwoordigd in heel Flevoland. Bovendien past de wijze waarop Huijgen haar klanten bedient goed bij onze filosofie: de klant staat altijd op nummer één.”

Overigens is Pon haar dealernetwerk aan het herstructureren, waarbij de kleine bedrijven het VW-dealerschap kwijtraken. De overname van Huijgen door Avenu past dus goed binnen deze herstructurering.

Avenu Autogroep is in 2005 gestart in het Gooi en dealer voor Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi en Seat. De groep had al vestigingen in Naarden, Hilversum, Huizen en Almere en nu dus ook in Lelystad en Dronten. Tot de groep behoren ook Avenu Autolease, Avenu Autoverhuur en Avenu Schadeherstel. Er werken ongeveer 240 mensen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *