Huisshow CBX, geen Autoprof

Equipmentleverancier CBX houdt van donderdag 23 t/m zaterdag 25 februari een huisbeurs. Het is een alternatief voor de Autoprof Gorinchem 2017, die ruim twee weken eerder plaatsvindt (7 t/m 9 februari).

Directeur Maurits Golüke zegt dat CBX Nederland een andere koers heeft uitgezet voor 2017. Daar passen beurzen als ‘Gorinchem’ en ‘Hardenberg’ niet meer in. “Wij willen door middel van instructies en demonstraties de eindgebruiker de volle aandacht geven op de technieken die achter het product schuilgaan. Daarom zullen wij een huisshow houden en deze niet als ‘beurs’ betitelen maar als ‘kennis event’.”

De bezoeker zal volgens Golüke ruimschoots de gelegenheid krijgen om met de opgestelde apparatuur te ‘spelen’. Daaronder 3D uitlijnen, balanceertechniek en banden(de-)montage, aircoservice en hefbruggen. De openingstijden van de huisbeurs zijn op donderdag en vrijdag van 14.00 – 22.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Inschrijven is niet verplicht.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *