I-One start aftersalesbeurs Transtechnica

Het Belgische I-One, organisator van ondermeer de beurs Autotechnica, start in 2013 met Transtechnica. Dit is een nieuwe vakbeurs gericht op de aftersales voor truck, transport en Industrie. De eerste editie vindt plaats op 16 en 17 mei in Brussels Expo.

Transtechnica richt zich primair op bezoekers uit de transportsector, truck- en busbranche en de industrie, maar wil ook ondermeer overheidsbedrijven en gemeenten aantrekken. De focus ligt op onderdelen, slijtagedelen, wielen, telematica, schadeherstel, werkplaatsinrichting, smeermiddelen, truckwashsystemen, glasherstel en diagnose.

Klaus Van Cauwenberghe van I-One: “Transtechnica kiest in deze onzekere tijden voor een beursconcept dat haalbaar is op alle vlakken en voor iedereen: korte tijdsduur van twee dagen, centrale locatie, een vernieuwend beursplan en haalbaar qua prijs.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *