Tijdens de Autotechnica-vakbeurs in Brussel (24 tot 26 maart) zal de Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) zijn schadehersteldivisie voorstellen onder de nieuwe naam Prepaire Bodyshop Support.

Rob Visser, netwerkdirecteur van AAGB: “AAGB heeft in 2023 serieuze stappen gezet om haar activiteiten in de schadeherstelbranche uit te breiden. Met de overname van MSH Equipment, het uitbreiden van de paint- en non-paintdivisie en het opzetten van erkende schadeherstelopleidingen in samenwerking met Summa College en TECH360 is in korte tijd een stevig fundament gelegd voor Prepaire Bodyshop Support. Met de recente overname van ASN Autoschade wordt de positie van AAGB in de schadeherstel branche verder verstevigd.”

Nieuwe realiteit

Hans Musters, commercieel directeur van Prepaire: “We worden ingehaald door een nieuwe realiteit, de introductie van nieuwe type auto’s brengen nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen met zich mee. Met vier pijlers; Paint/Non-Paint, Equipment, Consultancy en Training wijst Prepaire de weg voor professionele schadeherstellers. Prepaire kan als geen ander hightech en toekomstgericht schadeherstel mogelijk maken door autoschadebedrijven te ondersteunen in hun volledige bedrijfsproces.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties