Ikwilvanmijnautoaf nu ook in Belgie

Vlaamse automakelaars verzorgen vanaf nu de klantenservice van de website Ikwilvanmijnautoaf.be in Leuven. Het online autoportaal is als sinds 2008 actief in België, maar tot voor kort werd de site gerund vanuit Nederland. Sinds deze zomer is er ook een fysieke vestiging.

Nadat een auto-eigenaar een voertuig online geplaatst heeft kunnen uitsluitend erkende en goedgekeurde garagisten, autobedrijven, handelaars en verdelers de auto online bekijken en een bod uitbrengen. De autoveiling duurt maximaal 24 uur en na deze veiling wordt het hoogste bod vrijblijvend per e-mail aan de autobezitter voorgelegd. Aangezien het een verkoop aan een professionele handelaar betreft hoeft er geen technische keuring plaats te vinden en hoeft de verkopende partij geen garantie op het voertuig te geven.

Sinds bekend is dat Daihatsu in Nederland met de nieuwverkoop gaat stoppen, is het aantal aangeboden Daihatsu’s op de website Ikwilvanmijnautoaf.nl verdriedubbeld ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *