Inalfa Roofsystems bekroond

In het tevredenheidsonderzoek dat Otto Work Force het afgelopen half jaar heeft gehouden onder haar medewerkers, krijgt autoschuifdakenfabrikant Inalfa Roof Systems uit Venray de hoogste score. Zij waarderen met name het aangeboden werk, de respectvolle behandeling en de begeleiding vanuit Inalfa.

Directievoorzitter Frank van Gool: “Elk half jaar doen wij een onderzoek naar de tevredenheid van onze klanten en medewerkers. De rapportages die hieruit voortvloeien zijn voor ons van groot belang, om zo onze dienstverlening te optimaliseren. Daarmee zijn we niet alleen de klant van dienst, maar ook de medewerkers.”

Inalfa heeft de pijlen gericht op groei in met name China. Mede daarom is in april vorig jaar het bedrijf overgenomen door Beijing Hainachuan Automotive Parts Company en enkele investeringsmaatschappijen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *