Inburgeringscursus: een must voor de professional

Nieuwkomers in de autobranche maar ook de professionals die hun algemene kennis eens flink willen opfrissen doen er goed aan de Inburgeringscursus Autobranche te volgen. In één dag wordt onder leiding van autobranchekenner Jan van Delft de ins en outs van de automotive sector kristalhelder uitgelegd.

Van de bijtelling naar het verdwijnen van grotere auto’s? Van servicecontract via opzegging naar een keten? Rotondes rampzalig voor schadeherstel? Wat heeft ruitschade te maken met bandenketens? Mobiliteitsbudget, de kurk voor de leasewereld? Het zijn slechts enkele vragen binnen de autobranche. En dan hebben we het nog niet over zelfrijdende auto’s, waterstof, private lease, Google, Apple en Big Data. Kortom, de automotive sector is nu meer dan ooit in beweging en vraagt om een constante update voor diegenen die er voor het eerst in komen te werken of zij die bijgespijkerd willen worden.

Op maat

De inhoud van de cursus wordt in overleg met de werkgever en cursist geheel op maat gemaakt. Mentor Jan van Delft: “Aan de hand van de levenscyclus van de auto wordt de branche belicht en uitgelegd en wordt de brug geslagen naar de autobranche voor de komende 10 jaar. In één dag is de cursist weer helemaal bij en doorziet hij of zij de verbanden.”

De eerstvolgende Inburgeringscursus is op 19 mei te Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *