Indi sluit honderdste dealer aan

Het platform Indi (Interface NAW Dealer Importeur) van RAI vereniging afdeling Auto’s en Bovag Autodealers heeft inmiddels haar honderdste deelnemer aangesloten. De dealers kunnen door middel van het systeem onder meer hun databases binnen het merkkanaal op orde brengen en met elkaar delen.

"Op dit moment zijn er dealers en importeurs in allerlei verschillende fases", legt Martin Huisman, voorzitter van vereniging Indi, uit. "Sommigen verkeren nog in de oriëntatiefase en anderen zijn al volledig fysiek aangesloten op het systeem. Het is een uitdaging om iedereen op één lijn te krijgen, maar de vaart zit er nu in."

Op dit moment wordt het Indi-platform verder ontwikkeld samen met het RDC en meerdere DMS leveranciers. Huisman verwacht dat het systeem in 2011 fors verder zal groeien.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.