Inruilactie Delphi bij Toolspecial

Bezitters van een verouderd Delphi VCI-interface met externe antenne, kunnen deze bij Toolspecial inruilen voor de nieuwste versie. Met deze nieuwe VCI-interface verbetert de communicatie met het voertuig, zodat het stellen van een diagnose sneller gaat en eenvoudiger is.

Vernieuwing

De nieuwe VCI-interface heeft een ingebouwde flightrecorder en is voorzien van een twee gigabyte memorycard, waardoor het tijdens een proefrit mogelijk is om zonder laptop een diagnose te stellen. Storingen worden vaak niet weergegeven wanneer een auto stil staat, met de flightrecorder is dit geen probleem meer. Nieuw is ook de tijdige waarschuwing wanneer de accuspanning te laag dreigt te worden tijdens de configuratie en installatie van nieuwe elementen.

Niet alleen zijn er aanpassingen in de werking van de VCI-interface, ook het design heeft een verandering ondergaan. Het toestel heeft een sterke behuizing met speciale anti-slipcoating, een krachtige ingebouwde bluetooth antenne met een bereik van tien tot vijftien meter en een interactieve LED die de communicatiestatus weergeeft. De zestienpolige stekker bevat ook een LED waardoor de aansluiting makkelijker te vinden is.

Software

De monteur beschikt in combinatie met de nieuwste software-update over een totaal automotische ECU-scanmethode met zowel print- alsmede een opslagfunctie, de mogelijkheid om te zoeken via chassisnummer, maar ook de mogelijkheid om een tweede computer binnen hetzelfde bedrijf vrij te schakelen.

De monteur heeft toegang tot het technische programma AutoTools, waarmee de monteur verzekerd is van de technische informatie om vrijwel ieder autotype te onderhouden. Daarnaast kan hij gebruik maken van gratis technische helpdesk.

OE-intelligentie beschikbaar voor aftermarket

Met de nieuwste VCI-interface en de software beschikt de monteur over een diagnostisch systeem en is er OE-intelligentie beschikbaar voor de aftermarket. Voor het universele garagebedrijf zijn moderne voertuigen met complexe elektronica geen probleem meer.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.