Inter-Sprint-oprichter en -eigenaar Job van Vliet overleden

Op 77-jarige leeftijd is gisteren, donderdag 30 augustus, Job van Vliet overleden. Hij was oprichter en eigenaar van de Inter-Sprint Groep. Onder deze groep vallen De Sprint Autobanden/Velgenwereld/Autostop, Inter-tyre/Wheeltyre BV en de Banden Express BV.

Directie en medewerkers zeggen in de kennisgeving “met verslagenheid maar met grote bewondering en diep respect” afscheid te nemen. “Door hard werken en een echte ondernemersgeest wist hij de ondernemingen succesvol op te bouwen. Zijn inspirerende leiderschap was een groot voorbeeld voor ons allen. We zullen zijn doorzettingsvermogen, enthousiasme en grote betrokkenheid enorm missen.” vliet_job_van-1

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †