Global Automotive, de grootste banden- en velgendistributeur in Europa, heeft het wereldrecord banden stapelen verbroken. Met het verbreken van dit record vestigt de moederorganisatie van bedrijven als Inter-Sprint en Van den Ban zich in het Guinness World Book of Records.

Het TOP idee dat het behalen van het record mogelijk maakte, is ontstaan door een brainstorm over een employer branding campagne. Het bedrijf heeft, als de grootste distributeur van banden en velgen in Europa, heel veel banden. Maar nog geen wereldrecord. En daar moest verandering in komen. Met deze employer branding campagne geeft Global Automotive een kijkje achter de schermen binnen het bedrijf. Het stapelen en het verbreken van het record geeft de band binnen de organisatie weer: naar de TOP door samen te werken. Samen kom je verder.

Guinness World Records

Het is de organisatie gelukt om het record banden stapelen te verbreken onder het toezicht van Guinness World Records. Het oude record stond op 6.14 meter. Global Automotive heeft een stapel banden neergezet van maar liefst 6.36 meter. Om het record te kunnen verbreken moesten alle banden dezelfde maat hebben, als kolom gestapeld worden en moest de stapel minimaal tien seconden blijven staan.

Over Global Automotive

Global Automotive is actief in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale autobandendistributie, retail en dienstverlening. Global Automotive is een familiebedrijf en moederorganisatie van bedrijven als Inter-Sprint en Van den Ban, beide met een historie van ruim 55 jaar.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties