Marlies Pestman & Marien Kreuger

Marlies Pestman wordt per 1 januari 2024 benoemd tot algemeen directeur van JAMES Autoservice. De huidige algemeen directeur, Marien Kreuger, blijft aan JAMES verbonden met als primaire taak business development.

De afgelopen twee jaar is er veel bereikt binnen JAMES. Zo is er een inkoopstrategie ontwikkeld, zijn er nieuwe partnerships ontstaan, wordt er gebruikt gemaakt van een state-of-the-art offertemodule, is de financiële positie verbeterd en is de kwaliteit van het hele netwerk ge-audit door DEKRA/Qualified Premium.

Wisseling

De huidige algemeen directeur, Marien Kreuger, kijkt daarom tevreden terug, maar ook vooruit: “Het speelveld van mobiliteit en onderhoud verandert sterker en sneller dan ooit. Niet alleen door de opkomst van elektrisch rijden en nieuwe technologieën, maar ook door de veranderende krachtsverhoudingen in de markt en nieuwe toetreders. Als algemeen directeur sta je midden in die hectiek en dus altijd ‘aan’. Omdat ik ook nog veel andere activiteiten heb, zowel zakelijk als privé, heb ik aangegeven me liever in een iets andere rol voor JAMES te blijven inzetten. Ik geef daarom graag het stokje door aan Marlies Pestman, die al jarenlang als rots in de branding het centrale aanspreekpunt is voor klanten en ondernemers bij JAMES en nu de rol van algemeen directeur op zich zal nemen.”

Business Development

In zijn nieuwe rol gaat Marien zich bezighouden met drie onderwerpen: de ontwikkeling van partnerships met de zakelijke markt, de verkenning en ontwikkeling van partnerships met nieuwe toetreders in de markt en de uitbreiding van het huidige netwerk met bedrijven die aansluiten bij het DNA van JAMES.

Marlies Pestman-Lamme is voor veel mensen in de markt een bekende. Marlies is in 2014, bij de verzelfstandiging van de coöperatie JAMES Autoservicebedrijven, gestart als operationeel manager. In de afgelopen 9 jaar heeft Marlies bewezen een stabiele factor te zijn in een snel veranderende omgeving. Marlies heeft de organisatie zien en doen groeien en is zelf meegegroeid. Daarom is het nu tijd voor een volgende stap: eindverantwoordelijkheid voor JAMES Autoservice Nederland. De ervaring van Marlies, haar bekendheid in de zakelijke markt en het netwerk én haar visie op de toekomst van mobiliteit maakt haar volgens de organisatie tot de juiste keuze. De komende maanden staan in het teken van de overdracht en vanaf 1 januari 2024 start Marlies in haar nieuwe rol.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties