Inter-Sprint vergroot voorraad Nexen

Dat Nexen Tire Europees actief is in het eerstemontagesegment is geen nieuws meer. De exclusieve levering van de N’blue voor de Dacia Lodge en de Dacia Dokker is dan ook een logische stap binnen de gekozen strategie. De eerstemontageleveringen aan Dacia komen in navolging op de al eerder gerealiseerde overeenkomsten voor de Fiat 500, de VW Polo, de Skoda Octavia en Rapid en de Seat Ibiza.

Als officiële distribiteur voor de Benelux is Inter-Sprint Banden te Moerdijk uiteraard vol vertrouwen over de kansen op de aftermarkt. “Autofabrikanten testen zelf uitvoerig voordat een band als eerste montage band aangemerkt wordt. Met deze uitbreiding van de eerstemontageleveringen en dus met het verkrijgen van het vertrouwen van de autofabrikanten bewijst het merk de kwaliteit waar het al jaren voor staat.” Hoe groter het aandeel eerstemontagebanden hoe groter het aandeel kan zijn op de vervangingsmarkt. Het gehele assortiment van Nexen Tire is door Inter-Sprint direct uit eigen voorraad leverbaar.

De Nexen N’blue HD is een eco-vriendelijke UHP band welke internationaal wordt geroemd om de uitstekende stabiliteit. Een gerenommeerd Brits autovakblad onderstreepte de prestaties tijdens een eigen, onafhankelijke bandentest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.