J en T Autolease en Directlease overgenomen

De Van Mossel Groep en De Mandemakers Groep (DMG) hebben samen de leaseactiviteiten van J en T Autolease en Directlease overgenomen via de nieuwe holding International Car Lease Holding. Beide bedrijven participeren voor vijftig procent in de nieuwe holding.

Ook de autoleaseactiviteiten van Van Mossel Leasing worden ondergebracht in het nieuwe combinatiebedrijf, dat een gezamenlijke omzet van 400 miljoen euro heeft en een wagenpark van 30.000 auto’s. De partijen doen geen verdere uitspraken over de financiële overnamedetails. De overname en de samenvoeging in de nieuwe holding heeft geen invloed op het aantal arbeidsplaatsen.

Eric Berkhof, directeur en groot aandeelhouder van de Van Mossel Groep: “De overname van International Car Lease Holding past uitstekend in onze groeistrategie. Hierdoor worden wij niet alleen het grootste particuliere leasebedrijf van Nederland, maar kunnen wij onze klanten daarnaast een nog beter leaseproduct bieden met een duidelijke focus op service.”

Jacques Huysmans, algemeen directeur van International Car Lease Holding: “Ik ben ontzettend blij met deze krachtenbundeling. Er is duidelijk sprake van een grote synergie. De nieuwe combinatie kan nog sneller en flexibeler inspelen op klantwensen. Ik kijk ernaar uit om als algemeen directeur van de nieuwe leaseholding leiding te gaan geven aan de expansie van de leasebedrijven.”

Zelfstandig

Overigens neemt De Mandemakers Groep deel in de nieuwe holding en niet in de bestaande dealer- en schadeherstelactiviteiten binnen de Van Mossel Groep. In de nieuwe holding worden drie labels gevoerd, die alle drie apart blijven opereren, te weten Van Mossel Leasing, J en T Autolease en Directlease.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.