Jasper Steffens retaildirecteur bij Euromaster

Jasper Steffens (49) is per 1 januari benoemd tot nieuwe retaildirecteur van Euromaster Nederland. Hij volgt Koen Buyst op, die verantwoordelijk wordt voor de retailactiviteiten in Europa.

Steffens zal zich richten op de verdere ontwikkeling van de retailactiviteiten in Nederland. Euromaster heeft haar dienstverlening de afgelopen jaren uitgebreid, van alleen de basisexpertise banden(service) naar banden en onderhoud. Deze bredere benadering zal onder zijn leiding worden uitgebouwd.

Jasper Steffens heeft ruime ervaring binnen de automotive sector. Hij heeft in zijn carrière voor een groot aantal automotive organisaties gewerkt en was eerder directeur en mede-eigenaar van RDW-provider en marketingbedrijf A2SP.

Marcel Guinchard, algemeen directeur Euromaster: “Ik ben enorm blij met de komst van Jasper bij Euromaster. Hij neemt een grote hoeveelheid kennis mee vanuit zijn voorgaande functies. Met die kennis en ervaring kan hij meebouwen aan het versterken van onze positie in de particuliere markt.”

Jasper Steffens: “Euromaster is een belangrijke speler in banden en totaalonderhoud in Nederland en Europa. Het is voor mij een fantastische uitdaging om mee te werken aan het verwezenlijken van de ambities van het bedrijf in combinatie met de snel veranderende consumentenwensen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit en de combinatie van banden én auto-onderhoud is de kurk waarop we kunnen drijven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.