Jeroen Boor Associate Partner bij Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy en Jeroen Boor starten per 1 januari hun samenwerking; Jeroen wordt Associate Partner bij Heiwegen Consultancy.

Jeroen heeft een zeer uitgebreide ervaring in de automotive aftermarket, onder meer bij Turtle Wax, WD-40 en Hefra. Met zijn ruime ervaring in verschillende commerciële functies zal hij de klanten van Heiwegen Consultancy in de volle breedte gaan ondersteunen. Zijn focus zal daarbij vooral, maar niet uitsluitend, op de automotive aftermarket liggen.

”Bij Jeroen is het glas altijd “half vol” en hij zal altijd voor het gezamenlijk beoogde resultaat gaan. Met een verleden als wedstrijdskiër (Nederlands kampioen reuzeslalom) is geen berg te hoog. Jeroen is een ‘mensenmens’ en heeft als doel om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen voor een langdurige samenwerking”, zegt Perry van Gerwen, Managing Director van Heiwegen Consultancy.

Jeroen is hbo geschoold en is in zijn laatste rol commercieel manager bij Hefra geweest. Jeroen: ”Ik ben gefocust op de persoon en wat hem of haar beweegt. Mijn voordeel is dat ik snel level op elk niveau. Ik zie het grote geheel en ik kan snel schakelen. Heiwegen Consultancy biedt mij de mogelijkheid om te starten als zelfstandig ondernemer. Ik heb in het verleden al regelmatig contact gehad met Heiwegen Consultancy en had hier altijd een goed gevoel bij. Het is een enthousiaste club met de juiste focus en inzet!”

“Met de komst van Jeroen Boor willen we onze groei in de automotive aftermarket en als partner voor organisatieontwikkeling, werving en selectie en executive search verder doorzetten. We zijn blij met de komst van Jeroen, die een uitgebreid netwerk en veel kennis & ervaring meebrengt. Met zijn ondernemersmentaliteit en management ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat Jeroen snel toegevoegde waarde heeft voor onze kandidaten en klanten”, aldus Van Gerwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.