Jerome Gendre verruilt Bosch voor Federal Mogul

Federal Mogul Aftermarket heeft Jérome Gendre per direct aangesteld in de nieuwe functie algemeen directeur aftermarket Frankrijk en Benelux. Hij zal zich onder meer inzetten voor alle merken van de Amerikaanse fabrikant, met name Ferodo, Wagner, Champion, Moog, Payen, Abex, AE, Goetze, Glyco en Nüral.

De veertigjarige Gendre heeft Bosch Automotive Aftermarket verlaten om de verkoopteams voor Frankrijk en de Benelux aan te gaan sturen. Hij werkte daar sinds 2005. Zijn loopbaan begon in 1994 bij Valeo Service Duitsland, als productieleider van borstels voor ruitenwissers. Vanaf 1996 werkte Gendre bij Valeo Service France, waar hij tot 2001 verschillende functies uitoefende als productie- en marktverantwoordelijke.

“Dankzij de oprichting van deze nieuwe geografische zone, in het kader van onze aftermarketstrategie, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Jérome Gendre bij Federal Mogul al zijn kennis en ervaring zal inzetten voor een continue ontwikkeling in Frankrijk en de Benelux”, zegt Martin Hendricks, vice-president en algemeen directeur van Federal Mogul Aftermarket Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.