John Philips koopt GMTO

John Philips heeft per 14 juli GMTO Alkmaar overgenomen. Aanleiding voor de overname is dat voormalig aandeelhouder Ruud Metzelaar zich wil concentreren op de activiteiten binnen GMTO Systems (lesmaterialen).

Daarnaast heeft John Philips per 14 juli het meerderheidsbelang in GMTO België (Erembodegem) overgenomen. Het resterend belang blijft bij Wim Cautaerts.

GMTO bestaat sinds 1987 en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd, met name op het gebied van gerichte opleidingen en trainingen in de automotive sector in België en Nederland. Behalve over een netwerk van diagnosespecialisten beschikt het over een technische helpdesk. Tevens levert GMTO technische informatie en diagnose-apparatuur.

Groeiambitie

Sinds 2008 is John Philips werkzaam bij GMTO als technisch specialist en trainer, de afgelopen paar jaar maakte hij al deel uit van het managementteam. Op basis van de goede naam van GMTO en alle kennis die de onderneming heeft opgebouwd, ziet hij tal van mogelijkheden in de markt om het bedrijf verder te laten groeien.

“De markt wil graag”, zegt Philips. “We zien groeimogelijkheden voor zowel een online aanbod als voor trainingen en workshops op locatie. Bovendien zullen we meer trainingen aan de voertuigen zelf verzorgen, naast de bekende trainingen met componentborden.”

De verwachting is dat de overname geen problemen zal geven voor klanten en toeleveranciers. Ook blijft de personele bezetting gehandhaafd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.