Jos Kleiboer van Bovag naar Metaalunie

De 42-jarige Jos Kleiboer geeft zijn post op als manager werkgeverszaken bij Bovag en wordt vanaf 1 mei 2012 de nieuwe directeur voor beleidszaken bij Metaalunie. De huidige directeur Harm Jan Keijer gaat met pensioen en wordt opgevolgd door Kleiboer en Bert Jaarsma. Hij wordt directeur organisatie bij Metaalunie.

Jos Kleiboer is duidelijk over zijn vertrek: “Voor mij is het op dit moment een hartstikke mooie stap en een kans die ik graag met beide handen aangrijp.” Bovag laat weten het jammer te vinden dat Kleiboer vertrekt. De brancheorganisatie is inmiddels op zoek naar een vervanger en heeft zowel intern als extern een vacature uitgezet.

Kleiboer is na zijn studies Nederlands en fiscaal recht in dienst gekomen bij Bovag. Sinds 1998 vervult hij de functie van manager werkgeverszaken. Vanuit deze functie is hij verantwoordelijk voor de collectieve arbeidsvoorwaarden, het personeelsbeleid en de (beroeps)opleidingen in de sector en vervult hij de rol van cao-onderhandelaar. Vanuit deze functie is hij bestuurder in diverse (opleidings)instellingen en fondsen, waaronder het voorzitterschap van Techniektalent.nu.

Metaalunie besteedt op 26 april aandacht aan de directiewisseling. Dat gebeurt tijdens een congres in het Beatrixtheater van de Jaarbeurs in Utrecht.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.