Karen Dijkstra verkoopdirecteur Carglass

Karen Dijkstra (47) is per 1 maart 2015 aangetreden als verkoopdirecteur bij Carglass Nederland. Zij wordt binnen Carglass verantwoordelijk voor de belangrijkste businesspartners: de verzekerings- en leasemaatschappijen.

Karen Dijkstra heeft zeer ruime ervaring in de automotive- en de verzekeringsbranche. Sinds 2005 is ze werkzaam geweest voor ABZ en Solera. Hier heeft zij diverse verkoopfuncties vervuld, waaronder die van Associate Managing Director bij ABZ. In haar laatste functie was Dijkstra binnen Solera verantwoordelijk voor de internationale verkoop.

Dijkstra: “Het is voor mij een fantastische uitdaging om mede richting te mogen geven aan de ambitieuze plannen en de verdere ontwikkeling van Carglass. Hierbij ligt de focus op het uitbouwen van onze waardepropositie en onderscheidend vermogen, om hiermee het verschil te maken voor onze businesspartners.”

Douwe Bekius, algemeen directeur Carglass Nederland, is verheugd met het aantreden van Karen Dijkstra: “Karen combineert een prachtige managementstijl, die teams sterker maakt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, hoge klantgerichtheid en inlevingsvermogen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.