Kennissessie BCA: meer winst autobedrijf

Veilinghuis BCA organiseert dinsdag 5 maart de kennissessie ‘Stuur uw autobedrijf naar meer winst’. Tijdens de bijeenkomst geven drie automotive experts praktische tips en adviezen om het rendement te vergroten.

De suggesties zijn gericht op financieel, operationeel en commercieel vlak. Strakkere sturing bijvoorbeeld op het proces van inkoop/inruil en de verkoop van gebruikte voertuigen is een van de manieren om (beter) rendement te maken.

Digital Car Dealer Workshop

De sprekers zijn accountant Johan Berkouwer (fiscaliteit en finance), Tony Vrijsen van BCA (hogere omloopsnelheid van de voorraad) en Paul de Vries, actief met Digital Car Dealer Workshop en online marketing. BCA-directeur Iede Aukema: “Door een aantal experts aan het woord te laten, delen we waardevolle informatie waarmee autobedrijven het rendement in een paar overzichtelijke stappen kunnen verbeteren.” Deelname aan de BCA kennissessie is gratis. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.bca.com/kennissessie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †