Kenteken Info app nu ook op Autowereld.nl

Autowereld.nl lanceert vandaag haar nieuwe website. Niet alleen de layout en techniek achter de site zijn vernieuwd, maar ook de app Kenteken Info, die Autowereld.nl begin 2011 lanceerde, is vanaf nu in de site beschikbaar.

De vernieuwde website van Autowereld.nl biedt nu de mogelijkheid om op basis van kenteken naar modelinformatie te zoeken. Daarnaast worden ook de gemiddelde verkoopprijs en vergelijkbare occasions weergegeven. Autowereld.nl gaf autobedrijven al inzicht in de weergave en contactstatistieken van een occasion, dit is nu ook voor particuliere gebruikers beschikbaar gemaakt.

Het verkopen van één of meerdere auto’s blijft gratis. Het plaatsen van het aanbod op de website gebeurt door koppelingen met systemen als Wheelerdelta, Autosoft, VWE en OBS.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *