Kia-dealer Autoplaza kiest Shell

Kia-dealer Autoplaza in Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen en Beverwijk heeft gekozen voor het gebruik van Shell smeermiddelen. Kia Motors Europe en Shell werken al sinds 2009 op Europees niveau samen en de Nederlandse verbintenis is eind 2010 tot stand gekomen.

"Om de servicedoelstellingen van Autoplaza verder te ondersteunen zullen wij in samenwerking met Shell Nederland Verkoopmaatschappij ondersteuning geven. Bijvoorbeeld door middel van technische trainingen over de Shell smeertechnologie en de voordelen die het de klanten van Autoplaza oplevert", aldus Bertill Polhuis, partsmanager Kia Motors Nederland.

Voor Kia is Nederland de zesde grootste markt in Europa, met verkopen van meer dan 15.600 auto’s in 2010. Dit komt overeen met ruim 6 procent van Kia’s jaarvolume in deze regio.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *