Kia Winters krijgt Platinum Dealer Award

Kia Motors Europe heeft de best presterende Kia-dealers in Europa van 2012 bekend gemaakt. Autobedrijf Winters uit Valkenswaard won hierbij de Platinum Dealer Award. Marcel Winters ontving de bijbehorende award uit handen van Bernard Bradley, vice-salespresident van Kia.

Marcel Winters over de award: “Ons team werkt er keihard aan om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar om ze zelfs te overtreffen. Er heerst een goede sfeer onder onze medewerkers en dat merken ook onze klanten. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan wordt dit altijd serieus genomen. Wij doen in zo’n situatie ons best om een klacht om te zetten in een oplossing. Tevreden klanten zijn voor ons van het grootste belang. Dit spreekt voor zich, maar het lijkt soms alsof niet ieder autobedrijf zich beseft dat de klant zorgt voor het voortbestaan van het bedrijf. Mond tot mond reclame, of dat nu letterlijk of figuurlijk via de sociale media is, blijft essentieel.”

Iedere Kia-dealer wordt in de loop van het jaar onderworpen aan een objectieve beoordeling, met name de afdelingen verkoop en aftersales. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar absolute verkoopaantallen, maar naar de manier waarop de service aan de klant wordt verleend.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *