Klei Tyres door als importeur Zeta

Het in mei jl. failliet verklaarde Van Klei’s Banden Import gaat vanuit hetzelfde toenmalige hoofdkantoor in Zoeterwoude verder onder de naam Klei Tyres. De onderneming is exclusief voor de Nederlandse en Belgische markt importeur van het bandenbudgetmerk Zeta.

Daarnaast worden alle merken banden, lichtmetalen en stalen velgen alsmede compleet gemonteerde wintersets geleverd. Het actuele aanbod is te vinden op de website.

Directeur Bart Voorkamp is nog in enkele regio’s op zoek naar exclusieve Zeta-verdelers. Via de webshop krijgen klanten toegang tot de internationale bandenmarkt en de mogelijkheid om op één locatie alle merken banden aan te schaffen. Door middel van samenwerking met partners biedt Klei Tyres in “een groot deel van Nederland” sameday delivery aan. De doelstelling is om dit binnen afzienbare tijd op landelijk niveau te verzorgen. Sinds 1 augustus ligt de import en distributie van het Zuid-Koreaanse bandenmerk Kumho bij S&H Tyres, dat de activiteiten overnam van Van Klei.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.