Klemens Bartmann GT-directeur Axalta

Axalta Coating Systems, wereldwijd leverancier van vloeibare en poedercoatings, meldt de benoeming van Klemens Bartmann tot directeur Global Technology (GT) voor de Axalta OEM-business.

Bartmann heeft meer dan 20 jaar ervaring en werkte eerder op het vlak van product management, technologie, productie en sales & marketing. Met zijn enorme kennis van de OEM-business, zal hij Axalta’s ambitieuze groeidoelstellingen in de OEM-sectoren sturen in alle regio’s van de wereld.

Steve Markevich, senior vice president, OEM Coatings: “Deze aanstelling is het bewijs dat we onze sterke klantgerichtheid nog uitbreiden. De rol van Klemens is cruciaal. Hij koppelt onze toonaangevende technologie aan de behoeften van de klant en brengt een pak technologische expertise mee voor onze wereldwijde OEM-organisatie. Het is essentieel om onze klanten de juiste technologie en de juiste service ter beschikking te stellen, waar en wanneer ze het nodig hebben.”

De benoeming volgt op de recente aankondigingen van drie Axalta-investeringen voor de bijkomende productie van watergebaseerde lakken in Duitsland, Brazilië en China.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.