Koninklijke autoveiling in Kaatsheuvel

Over een week is de abdicatie van Koningin Beatrix, daarom organiseert Autoveiling Nederland een speciale koninklijke veiling van hedendaagse voertuigen. Tussen vrijdag 26 en maandag 29 april gaat er bij het Erkend Register Veilinghuis uit Kaatsheuvel een feestelijk aanbod onder de hamer.

“We houden deze koninklijke veiling in de stijl van onze internationale bid or buy auction”, zegt Wierd Meijering, algemeen directeur van de AVN Group. “Dat betekent dat geïnteresseerden niet alleen kunnen bieden, maar een auto ook direct voor de ‘koop nu prijs’ kunnen aanschaffen.” Om het oranjegevoel te versterken verloot het bedrijf onder alle ‘koop nu’ kopers op deze veiling een ‘koninklijke fiets’, een oranje cruiser met 3 versnellingen, 26 inch dubbelwandige aluminium velgen, een achteruittraprem en v-brakes voor. “En we komen hem, voorzien van het bedrijfslogo van de koper, uiteraard netjes afleveren bij de gelukkige winnaar op de zaak.”

Volgens Meijering moeten geïnteresseerden er snel bij zijn, want de veiling eindigt nog voor het aantreden van Koning Willem Alexander, op maandag 29 april om 16 uur. “Het aanbod zal voldoende zijn, want in verband met alle feestelijke activiteiten vervalt de ‘live hamerveiling’ op dinsdag 30 april”. In februari ging ook de Gouden Koets onder de hamer bij Autoveiling Nederland.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.