Koskamp tekent Bosch-contract

Johan Koskamp stelde tijdens Autovak RAI dat de Noord-Nederlandse grossiersgroep uit Den Ham bereid is de nek uit te steken met Autocrew. "We gaan zestig Autocrew-partners aanstellen en allemaal volgens de criteria van Bosch."

De week na Autovak zat Olivier Lannoy, country sales manager onafhankelijke aftermarket bij Bosch Benelux dan ook bij Koskamp aan tafel om het één en ander vast te leggen.

Koskamp: "Wij ondersteunen momenteel 41 Bosch Car Service vestigingen en 35 garages die zich profileren met BIS, het Bosch Injectie Systems concept. Inmiddels hebben we de eerste Autocrew binnengehaald. De komende weken kom er daar zeker vijf bij."

Lannoy: "Het gaat momenteel hard met de concepten van Bosch. Een paar weken terug stelden we nog dat we met Bosch Car Service voor dit jaar geen groeiambities hadden, maar we gaan in rap tempo naar de 400 plus. Naar verwachting zal de doelstelling van 105 Autocrew vestigingen ruimschoots gehaald worden, zeker met de inzet van grossiersgroepen zoals Koskamp."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *