Johan Koskamp stelde tijdens Autovak RAI dat de Noord-Nederlandse grossiersgroep uit Den Ham bereid is de nek uit te steken met Autocrew. "We gaan zestig Autocrew-partners aanstellen en allemaal volgens de criteria van Bosch."

De week na Autovak zat Olivier Lannoy, country sales manager onafhankelijke aftermarket bij Bosch Benelux dan ook bij Koskamp aan tafel om het één en ander vast te leggen.

Koskamp: "Wij ondersteunen momenteel 41 Bosch Car Service vestigingen en 35 garages die zich profileren met BIS, het Bosch Injectie Systems concept. Inmiddels hebben we de eerste Autocrew binnengehaald. De komende weken kom er daar zeker vijf bij."

Lannoy: "Het gaat momenteel hard met de concepten van Bosch. Een paar weken terug stelden we nog dat we met Bosch Car Service voor dit jaar geen groeiambities hadden, maar we gaan in rap tempo naar de 400 plus. Naar verwachting zal de doelstelling van 105 Autocrew vestigingen ruimschoots gehaald worden, zeker met de inzet van grossiersgroepen zoals Koskamp."

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties