Kosten motoronderhoud omlaag met Motorcheckup

De kosten van het motoronderhoud drukken door middel van de analyse van slechts één druppel motorolie. Motorcheckup zegt dè tool te hebben voor preventief motoronderhoud.

Motorcheckup analyseert 4 elementen van de motor: de mate van motorvervuiling, toestand van de motorolie, water en koelwater in de motor en brandstof in de motorolie.

De gebruiker laat met de peilstok een druppel olie op de test vallen. De oliedruppel verandert gedurende de test in een plaatje. Met behulp van een meegeleverde brochure met vergelijkende illustraties kan de voertuigeigenaar of monteur exact zien wat de staat van zijn geteste motor is. Ook worden in deze brochure aanbevelingen gedaan voor eventuele vervolgstappen.

Noodzaak

Marc Nederveen van Motorcheckup: “Motorvervuiling is een actueel onderwerp bij de huidige motoren. Weten uw klanten wat zich in de motor afspeelt? Nee, men wil een betrouwbare auto en geen onverwachte kosten. Motorcheckup is een handige visuele tool die het autobedrijf helpt motorvervuiling aan te tonen, diagnose te stellen en naar de klant inzichtelijk maakt de noodzaak van tijdig onderhoud. Tijdig ingrijpen voorkomt onverwachte onkosten voor klanten.”

Motorcheckup

[responsive-video identifier=”elYts13aN28″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.