Kuhne koppelt Automaster-Base aan Gaston

Nadat Kühne Automotive haar Automaster-Base onlangs versnelde en nieuwe functionaliteiten toevoegde, meldt het bedrijf nu dat het de digitale onderdelencatalogus en bestelsysteem heeft gekoppeld aan Gaston Software.

De koppeling met Automaser-Base van Kühne zorgt ervoor dat de gebruiker van het pakket eenvoudig en snel offertes en facturen kan maken, met daarin de juiste prijs van de onderdelen voor de auto van de klant. Dit alles gebeurt op kentekenbasis.

Gaston is een nieuw softwarepakket, waarmee ‘in the cloud’ het volledig garagemanagement kan worden uitgevoerd. De gebruiker beschikt hiermee over een pakket dat alle disciplines binnen het garagebedrijf omvat; van werkorderadministratie, onderdelenfacturatie, klantenadministratie tot planning.

Ook Beelen Beheer Groep werkt vanaf september ‘in the cloud’ via Gaston Software. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.